Kaminaki kleine badplaats op Corfu

De kleine badplaats Kaminaki, gelegen op het Griekse eiland Corfu, is een ongerepte schat,  een klein en rustig dorp aan de zee, goed beschermd door bloeiende heuvels vol met olijfbomen en cipressen. De weinige oude stijl stenen huizen vullen ideaal het unieke landschap.

Kaminaki is gelegen in het noordoostelijke deel van Corfu op ongeveer 22 km van Corfu-stad. Het is toegankelijk via een steile bochtige weg.

Het fijne kiezelstrand van Kaminaki met zijn diepe blauw en groen gekleurde zee is erg aantrekkelijk. Er zijn ligbedden en parasols te huur, u kunt deelnemen aan diverse watersporten, of een bootje huren. U kunt in Kaminaki prima snorkelen, want aan weerszijden van het strand bevinden zich rotsen, met een grote verscheidenheid aan vis.

Kaminaki is een rustig dorp, dus niet echt geschikt voor degene die een levendige vakantie wil. Kaminaki trekt mensen die houden van de natuur en gezinnen die genieten van de rust.
Indien u wenst te ontsnappen aan de stressvolle routine, dan biedt het eenvoudige dorpsleven van Kaminaki een unieke ervaring.

In In Kaminaki vindt u een taverne bij het strand  en een nog iets hoger gelegen, met een prachtig uitzicht op de hele omgeving.
Een mini-markt is ook beschikbaar voor uw noodzakelijke boodschappen.

Er is regelmatig vervoer met de lokale bus vanaf de hoofdweg naar Corfu stad, of tot aan de badplaats Kassiopi. Kaminaki is een klein charmant dorpje en de parkeerplaatsen zijn beperkt. Sommige accommodaties hebben het voorrecht van een eigen parkeerplaats, om de schoonheid van het mythische eiland te ontdekken adviseer ik u een auto te huren.

Kaminaki is een prima bestemming op het eiland Corfu, als u in alle rust wilt genieten van uw verdiende vakantie.

Griekenland tours, tickets en beziensvaardigheden.